Det finns inget mer underbart än att komma hem till en väldoftande lägenhet, duscha och krypa ner i en renbäddad prinsessbädd efter en lång dag. Och när man själv inte lyft ett finger för att göra det. Som att vifta med ett trollspö. Och imorgon när jag anländer hem till mitt palats sitter en ny port på plats. En tillfällig innan min säkerhetsdörr kommer på plats. Allting ont kommer med någonting gott (kanske var det värt att ta en vända till psyket för att få en sprillans ny specialbeställd ytterdörr gratis? Inte ens poliseskorten dit bekostade jag själv.).
Lider av en tjugoettårskris. Känns som om att jag måste åstadkomma någonting med livet. Och att jag åtminstone måste göra en god gärning (jävligt god gärning) för att väga upp allting ont jag har gjort i mina dagar. Och för att ha någonting att berätta för mina barnbarn (som antagligen kommer att dyka upp förr eller senare vare sig jag vill eller inte; barnfrågan är ett helt kapitel för sig själv). Jag vet att jag vill bli chef. Och kanske ha någonting eget på sidan. Och jag vet att jag vill vidareutbilda mig. Antingen snabbt eller på distans. För jag har fått höra att man tydligen inte kan bli någonting över en natt så där. Det krävs tydligen hårt arbete. Men jag ska börja med att läsa språk. Först ut är spanskan. Har bestämt mig för att åka till Mexico ett tag och studera. Vare sig mormor vill eller inte. Och sen ska jag investera i att köpa min lägenhet inom en snar framtid. Och den i sin tur funderar jag sedan på att sälja om några år för att kunna resa och se världen. Kanske studera Fashion Marketing and Management i USA. För nu har jag definitivt inte råd, men med pengarna från lägenheten skulle det gå runt på alla sätt. Det är så mycket jag vill göra, men så lite tid. Så många män, så lite tid. Borde kanske finna mig en stadig karl också, men jag har inte riktigt tid för en sådan. Om han inte vill finna sig i att spendera sin tid i bakgrunden. Som prioritet nummer två. Om han inte tänker försörja mig det vill säga. Blev knappast klokare av det här svamlet. Ska mingla vidare efter information om språkstudier nu. Och efter inredningsinspiration.

Så här ser jag ut när jag är hungrig. Och när jag är trött. Och jag låter ungefär som jag ser ut till dess att någon snäll själ ser till att mätta min mage eftersom jag inte bara är hushållshandikappad utan även en brandfara för mig själv. Och nu är jag både trött och hungrig. Hungrig som en varg faktiskt. Så hungrig att det bränner i magen. Håller på att svälta. Och det får mig nästan att börja gråta av utmattning. Och det får mig att undra var min kock är?

Jag är bakfull. B A K F U L L. Det är bara förnamnet. Känner för att lägga en pizza. Så jävla ovärt att må så här. Jag vet ju det. Varför lär jag mig aldrig? Tar bakfyllan under armen och åker och firar världens sötaste prins på ettårsdagen. Sen ska jag sova. Toksova. Det kan ni skriva upp.

20100821170 (MMS)

Caroline rivstartar genom att dansa och fisa. Ska se Alexander spela. Det här kan sluta hur som helst. I vanlig ordning. Vi ska in i dimman, ska du?

20100821169 (MMS)

Caroline lagar en gourmetmiddag bestående av denna kycklig. Om det smakar bättre än det ser ut återstår att se.

Läser GLAMOUR. Vilken höstinspiration! Var är hösten? Jag är redo för min favoritårstid nu, come and get me. Och ännu mer redo skulle jag vara med färgen "Bronze Libertine" från Dior på naglarna.


Att Viktoria Silverstedt inte har en ljus framtid inom musikbranchen bevisar hon återigen i sin nya musikvide Saturday night. Men vilket bombnedslag den kvinnan är! Ingen tvekan om den saken. Om jag hade varit flata så hade Vickan varit min våta dröm. Tillsammans med Carolina Gynning så klart. Låter musikvideon tala för sig själv.

Att se ett följande mail så här på kvällskvisten känns sisådär. Flaskan vodka och diverse andra rusmedel i kylskåpet känns definitivt lockande. Aldrig har jag varit bra på att hantera bakslag och förluster. Och det här är den värsta förlusten jag har varit med om genom åren. Den gör så förbannat ont.

"Men tänk på en sak: att den enda människan som vågar säga och stå för det som sägs utan att vara "rädd" för ditt humör är JAG!!! Du får tycka dina polare är underbara men jag lovar dej att de inte pallar ta konflikter om sånna saker."

20100814166 (MMS)

Powerwalken uteblev och byttes ut mot en brunch med Alexander. Därefter sorterade jag garderoben. Och nu, i väntan på att Alexander ska rivstarta sin spelning dricker vi varsitt glas rusmedel, Matilda och jag. Snart dags för tjänstegöring.

Behöver en ny höstjacka eftersom jag har lagt på mig ett par pannor. Och eftersom att jag faktiskt inte har någon höstjacka att stoltsera med. Läste ELLE på lunchrasten häromdagen. Och i trendbibeln som följer med detta nummer hittade jag en fantastisk pärla från Burberry Prorsum. Gick in på deras hemsida för att kunna visa er denna fantastiska skapelse men fann den inte. Fann istället två andra skapelser; Wool military tailored jacket samt Cadet wool felt coat with tulle hemline. Jackorna går loss på 1 595 respektive 2 795 euro. Och skorna som man kan skymta på bilderna är ett par fantastiska skapelser som går loss på ynka 1 195 euro. Fann även ett par andra skor vid namn Aviator sherling platform boot som skulle sitta som ett smäck på mina fötter i höst för 895 euro. Och eftersom hösten står och stampar i farstun skulle jag behöva lite vattentäta kläder för att kunna njuta av min favoritårstid till max. Sticker mer än gärna ner fötterna i ett par Washed quilted leather rain boot och låter ett paraply vid namn Check lined walker vila i min hand. Blir helt vimmelkantig av att mingla på deras hemsida. När jag får min chefsposition eller blir lyxhustru ska jag minsann bara bära Burberry. Och Chanel så klart.

Medans jag och vackraste Jorinda åt tacos och tittade på Miami Vice igår passade någon på att SMSa mig. SMSet löd följande: "Cesc jarku. Co tam u Was slychc? Zapgsz moj nowy Nr komurski. Pozdrawiamy Was WSZYSTKICH-TATA z MARYSIA." Kom från landsnummer +48. Några frågor på det?

Har definitivt ryckt upp mig. Filade naglarna och målade dom i någon snygg grå nyans från H&M för nio ynka riksdaler. Och sen sov jag ordentligt. Vaknade upp och kände att det behövs en förändring. Har hållit mig borta från alkohol i två veckor (bortsett från två glas vin utspritt på två tillfällen) eftersom jag anar att ett besök i vindimman kan föra med sig en gråtattack utav dess like. Och så har jag inhandlat en detox-kur för att rensa ut alla gifter jag går runt och bär på som jag ska kicka igång med på måndag. Och så har jag bestämt mig för att söka kurser till våren. Nu dricker jag kaffe och ska därefter rivstarta dagen med en powerwalk.
Det här håller inte. Kan inte gå runt och känna mig besviken, frustrerad och arg. Måste rycka upp mig. Här och nu. Börjar med att måla naglarna. Hah, trodde jag, ja. Kollade precis klockan. Way past bedtime för min del. Får ta tag i saker och ting imorgon istället. Och imorgon väntar jag testosteronbesök. Föga troligt att karln i fråga dyker upp. Han tenderar att ställa in i sista minut. Håller hans kvarglömda kepa som gisslan så förr eller senare måste han dyka upp. Tar med mig Bon Jovi till sängs ikväll. Mest för att slippa höra mina dansanta grannar förfika innan dom ska vidare ut på lokal. Avundsjuk? Jag?


Hur vackert? Fraser Walters, vill du gifta dig med mig?

Måste fortsätta med ett par nämnvärda citat ur pärlan The Holiday;

"Sex makes everything more complicated. Even not having it, because the not having it... makes it complicated."

"We both know I need to fall out of love with you. Would be great if you would let me try."

"I know my package, perhaps in the light of day, isn't all that wonderful, but I finally know what I want and that, in itself, is a miracle. And what I want is YOU. "

"I understand feeling as small and as insignificant as humanly possible. And how it can actually ache in places you didn't know you had inside you. And it doesn't matter how many new haircuts you get, o
...r gyms you join, or how many glasses of chardonnay you drink with your girlfriends... you still go to bed every night going over every detail and wonder what you did wrong or how you could have misunderstood. And how in the hell for that brief moment you could think that you were that happy. And sometimes you can even convince yourself that he'll see the light and show up at your door. And after all that, however long all that may be, you'll go somewhere new. And you'll meet people who make you feel worthwhile again. And little pieces of your soul will finally come back. And all that fuzzy stuff, those years of your life that you wasted, that will eventually begin to fade."

Låter citaten tala för sig själva. Åh, denna fantastiska rulle. Och för att inte tala om den förbannat sexiga Jude Law. Lider uppenbarligen av man-brist eftersom jag finner de flesta män attraktiva just nu. De flesta män får det att vattnas i trosorna.

(Bild: We Heart It)

"I've found almost everything ever written about love to be true. Shakespeare said "Journeys end in lovers meeting." What an extraordinary thought. Personally, I have not experienced anything remotely close to that, but I am more than willing to believe Shakespeare had. I suppose I think about love more than anyone really should. I am constantly amazed by its sheer power to alter and define our lives. It was Shakespeare who also said "love is blind". Now that is something I know to be true. For some quite inexplicably, love fades; for others love is simply lost. But then of course love can also be found, even if just for the night. And then, there's another kind of love: the cruelest kind. The one that almost kills its victims. Its called unrequited love. Of that I am an expert. Most love stories are about people who fall in love with each other. But what about the rest of us? What about our stories, those of us who fall in love alone? We are the victims of the one sided affair. We are the cursed of the loved ones. We are the unloved ones, the walking wounded. The handicapped without the advantage of a great parking space! Yes, you are looking at one such individual."

Spenderar min kväll ensam på soffan framför The Holiday. Behöver jag säga mer?

(Bild: We heart it)

Alexander mötte upp mig på min arbetsplats på Söder. Och därifrån skulle vi ta oss till Sergelbiografen vidare till Casino Cosmopl. I ett monsunregn. Trots paraply hade vi inte en torr fläck på kroppen när vi väl anlände till Casino Cosmopol. Väl där inmundigade jag en utsökt Winerschnitzel. Och drack ett glas druvsaft till efterrätt. Ett glas räckte gott och väl. På Sergel hade vi biljetter till Inception som tidigare nämnt. Och jag kan ärligt säga att mitt IQ inte räckte för att förstå filmen. Hängde dock inte läpp för det. Att få spendera två och en halv timme med att vila ögonen på Tom Hardy, Cillian Murphy och Joseph Gordon-Levitt (som är lite lik Cimon Lundberg stundom) var värt pengarna. Nästan så att det rann i trosorna.


Har precis färgordnat garderoben. Och hängt upp allting som ramlat ner på garderobsgolvet. Därefter diskade jag (hör och häpna!) den lilla disk som fanns. Nu jag precis tänt ljus i hela lägenheten, luktat på mina snittblommor och bäddat ner mig i soffan till tonerna av Michael Bublé och med Two and a Half Men i bakgrunden. Får mysa med mig själv eftersom det ser ut som mitt sällskap uteblir. Just my luck.

Jag känner en obeskrivlig kärlek till mina vänner. Och jag vet att jag ibland snäser och fräser utan att jag själv är medveten om det. Jag berättar sällan, om än aldrig, för mina vänner vad dom egentligen betyder för mig och min kärlek getemot dom för att jag inte vet hur. Mina vänner är min familj. Min trygget. Och min största rädsla här i livet (förutom spöken och mörker) är att förlora dom. Jag älskar er. Mer än livet i sig självt. Punkt.

Att jag går och lägger mig halv nio en fredagskväll har nog tidigare aldrig hänt. Jag är slut som artist. Och imorgon är det tjänstgöring som gäller. Åtta noll noll sharp. Därefter ska jag dinera med Alexander och sedan gå och se Inception. Med mitt IQ kommer jag säkert inte förstå denna film som ska vara oförståbar.

Raderade "Att hata sin mamma". Det kom från hjärtat. Allra längst in i kammaren. Och varje ord var ärligt. Hata är dock ett för starkt ordval. Jag är besviken, ledsen och sårad, men innerst inne hatar jag inte henne. Det går bara inte. Och mitt hjärta skriker var dag som går där jag inte ringer henne och berättar om min dag. Det är svårt att inte låta henne ta del av den vardagen som hon alltid har tillhört. Men jag kan inte förmå mig att må dåligt längre. Jag är värd bättre.
Har inte somnat än. Minglar fortfarande. Och minglade in på NeWZTelges hemsida, och vidare in på tävlingar. Där ser jag att Patrik har kammat hem vinsten på 312 kondomer. Nu kan Linda skratta sig lycklig som får åka av. Men det var Patriks fantastiska motivering som jag ville uppmärksamma: "Om jag vann så skulle jag dela ut dom till alla mina singelvänner, jag gillar mina vänner så mycket att jag tycker dom förtjänar att få lyxrunka lite då och då!" Är inte det en bra vän så säg.
Har precis dinerat hos världens bästa kvinna tillika mormor. Och vi pratade om min framtid och den stundande operationen. Kvinnan erbjöd sig även att hämta min tvätt, tvätta den samt lämna tillbaka den. Räcker det inte med att kvinnan städar min lägenhet och diskar min disk? Någon måtta får det vara. Skjuter upp tvätten till imorgon kväll. Hoppas på mer energi då. Föga troligt dock. I värsta fall får jag ringa ett nödsamtal till mormor. I. Värsta. Fall. Nu ska jag spendera ett par välbehövliga timmar med John Blund. Klockan åtta idag. Tidigare än min pensionerade mormor. Tidigare än småbarnen. Vad kan jag säga? Jag behöver min skönhetssömn.
Fick två fantastiska samtal tidigare. Ett var angående ett nytt kneg. Startar i september. Firar detta med att gå och lägga mig. Klockan sju. Några frågor på det?

Har nuggetsarna till trots gråtit fler mililiter tårar än det har kommit regn de senaste dagarna. Funderar på att tröstshoppa. Att medicinera själen med shopping brukar fungera på mitt brustna hjärta. Hur snygg är inte kavajen ovan? Tror ändå att jag ska sova på saken. Kanske bokar en resa i stället. Sist jag slog så här hårt i botten flydde jag land och rike till andra sidan jordklotet för att besöka en flickvän och lyckligtvis var det värt varenda öre. Är en resa kanske mer valuta för pengarna? Samtidigt står hösten i farstun och vad behöver man då mer än ett par nya härliga kavajer?


Kavajen är av märket Love Milly och kan inhandlas på Nelly (varifrån även bilden är) för 499 pix.